KLUBOVÝ TURNAJ 2021-08 - TEXAS SCRAMBLE DVOJIC

Basic Information
Opening: 17.10.2021 v 9:00
Days: 1
Organizer::
Course: Austerlitz
Tournament terms
Pro přihlášení do turnaje je nutné : 1. přihlásit oba hráče na severu www.cgf.cz 2. nahlásit složení dvojice mailem na adresu turnajgca@gmail.com. Na tuto adresu je možné ( nepovinně ) zaslat i požadavek na spoluhráče ve flightu ( druhý tým ). - Jinak ( např. přes recepci ) než výše uvedeným způsobem se do turnaje přihlásit NELZE ! - POZOR - do tunaje budou přijímány jen kompletní týmy ( dvojice ). Nebudou se vytvářet týmy z jednotlivců bez spoluhráčů, proto se jako jednotlivci do turnaje nehlaste !
More
Description: PŘIHLÁŠENÍM DO TURNAJE HRÁČ PROHLAŠUJE, ŽE SPLŇUJE VLÁDNÍ OPATŘENÍ, KTERÁ JSOU POŽADOVÁNA PRO ÚČAST V SOUTĚŽÍCH CGF !!! ( PRAVIDELNĚ AKTUALIZOVANÉ PODMÍNKY NAJDETE ZDE : https://www.cgf.cz/cz/covid-19 ) --------- Systém hry - TEXAS SCRAMBLE dvojic. HCP týmu je součtem 60 % hracího HCP lepšího HCP a 40 % hracího HCP horšího HCP. Hráčům kteří mají hrací HCP 28 a vyšší, se pro výpočet použije HCP 28. V týmu může nastoupit i profesionál (jen působící v GCA ). Tým s profesionálem je klasifikován jen v kategorii brutto. V případě vítězství týmu s profesionálem ( kategorii brutto ) bude oceněn i nejlepší tým bez PRO v sestavě. Kapacita turnaje je 44 dvojic. Přihášení do turnaje - viz sekce podmínky turnaje nebo sekce registrace, přihlašujte prosím jen kompletní dvojice ! NEOMLUVENÁ NEÚČAST NA TURNAJI - pokud se hráč neomluví z účasti na turnaji nejpozději 10 minut před svým plánovaným startem, bude potrestán tak, že mu na příštím klubovém turnaji ( na který bude přihlášen ) bude naúčtováno startovné ve dvojnásobné výši ( 200 Kč ). Při druhém prohřešku bude vyloučen z účasti na všech zbývajících turnajích v roce 2021.
Login: Pro přihlášení do turnaje je nutné : 1. přihlásit oba hráče na severu www.cgf.cz 2. nahlásit složení dvojice mailem na adresu turnajgca@gmail.com. Na tuto adresu je možné ( nepovinně ) zaslat i požadavek na spoluhráče ve flightu ( druhý tým ). - Jinak ( např. přes recepci ) než výše uvedeným způsobem se do turnaje přihlásit NELZE ! - POZOR - do tunaje budou přijímány jen kompletní týmy ( dvojice ). Nebudou se vytvářet týmy z jednotlivců bez spoluhráčů, proto se jako jednotlivci do turnaje nehlaste !
Start method: Postupný start z jamky č.1, muži ze žlutých odpališť, ženy z červených odpališť.
Win: první tři dvojice netto, nejlepší dvojice brutto.
Rates: věcné - vouchery. 1. místo netto - 2 x 600 Kč, 2. místo netto - 2 x 400 Kč, 3., místo netto - 2 x 300 Kč. 1. místo brutto - 2 x 600 Kč. Turnaj se nevyhlašuje. Nepřevzaté ceny budou oceněným uschovány po dobu 1 měsíce na recepci, případně po dohodě zaslány ( nečelenům GCA ).
Reimbursement: ne
Catering: ne
Fees: Startovné 200 (100 Kč / os. ) Kč/dvojice. Platba pouze v HOTOVOSTI!! fee členové GCA s členstvím osobním a firemním - 0 Kč fee nečlenové GCA a členové GCA s veřejným členstvím - 1 000 Kč podmínky pro úhradu fee jsou platné i pro profesionály!
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
PřihláškyNa rányNoNo
Odpaliště

1. kolo
TeeHcp fromHcp toAge fromAge toSex
REDPROBEZ0100F
YELLOWPROBEZ0100M

1.5.7998.19976, 24.11.2021 11:05 , The number of registered users : 65782