Prázdninový turnaj

Basic Information
Opening: 02.07.2022 v 9:00
Days: 1
Organizer::
Course: Grabštejn
Tournament terms
Požadavky na sestavení vlastního flightu budou akceptovány výhradně formou e-mailu na adresu gcg@gcg.cz . O vyhovění těmto požadavkům rozhoduje soutěžní výbor na základě jejich reálnosti s ohledem na udržení tempa hry. Požadavky na přihlášení po uzávěrce jsou možné pouze formou e-mailu na adresu gcg@gcg.cz a jsou možné pouze v případě, že nebylo dosaženo maximálního počtu účastníků. Publikace výsledků turnaje je na serveru ČGF zablokována a tato blokace bude zrušena až po vyhlášení výsledků turnaje na hřišti. Hráči, kteří se nezúčastní vyhlášení turnaje se zříkají nároku na ceny a tyto ceny budou postoupeny hráčům na dalších místech v dané kategorii. Přihlášením do turnaje hráč vyjadřuje svůj souhlas se zpracováním osobních údajů pro potřeby Golf clubu Grabštejn a se zveřejněním jakýchkoliv audio či video záznamů pořízených v areálu hřiště v době konání turnaje a zároveň to, že jeho zdravotní stav odpovídá nárokům turnaje a že do turnaje nastupuje na vlastní nebezpečí. Zároveň potvrzuje, že se sezámil a souhlasí se zásadami GDPR popsanými na webu Golf clubu Grabštejn.
More
Description: Turnaj je započítáván do Grabštejn cupu.
Login: server ČGF
Start method: Postupný start z jamky číslo 1 od 9.00. Startovní listina bude vyvěšena na server ČGF v den uzávěrky přihlášek ve večerních hodinách.
Win: I. kategorie hraje na rány a vítězem se stává hráč s nejnižším počtem odehraných ran. II. kategorie hraje na stablefordové body a vítězem se stává hráč s nejvyšším počtem stablefordových bodů. Ve všech kategoriích v případě shody rozhoduje standartní systém (lepších posledních 9, 6, 3, 1 jamka). Rozehrávka: v případě děleného prvního místa rozhodne o vítězi v kategorii rozehrávka na jamkách 1, 2 a 18.
Rates: Pro všechny kategorie budou připraveny drobné věcné ceny pro nejlepší hráče.
Reimbursement: Náklady na účast v turnaji si hradí hráči z vlastních prostředků. Fee pro nečleny Golf clubu Grabštejn je sníženo o 50% a na jeho výši se nevztahují žádné další slevy ani reciprocity.
Catering: Pro hráče je připravena svačina do bagu a oběd po hře dle aktuální nabídky, snídaně před hrou a oběd po hře.
Fees: členové GCG s plným fee pro sezónu 2022 - startovné 400 Kč ostatní - startovné 400 Kč + hrací fee 500 Kč
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
Smíšená +9 - 20Na rányNoYes
Smíšená 20,1 - 54 (s omezením na 36)StablefordYesYes
společná na rány pouze pro body do Grabštejn cupuNa rányNoNo
společná stb brutto pouze pro body do Grabštejn cupuStablefordNoYes
společná stb netto pouze pro body do Grabštejn cupuStablefordYesYes
Odpaliště

1. kolo
TeeHcp fromHcp toAge fromAge toSex
WHITE+9,09,90100M
YELLOW10,054,00100M
BLUE+9,09,90100F
RED10,054,00100F

1.5.7998.19976, 24.11.2021 11:05 , The number of registered users : 65812