BMW KOPECKÝ GOLF CUP 2021 FEE 0 Kč, Startovné 1.090 Kč - Startovní lstina je v příloze !!!

Basic Information
Opening: 22.05.2021 v 10:00
Days: 1
Organizer::
Course: Barbora
Tournament terms
Způsob hry: Na STBL netto body v rámci průběžných turnajů. Do celkové pořadí však bude započítáván součet uhraných stablefordových bodů netto a brutto. Žebříček: Pro zapsání do celkového žebříčku je potřeba odehrát alespoň 1 turnaj základní části. Pro započítání výsledků do finále minimálně 2 turnajů základní části (bude započítáno dvou nejlepších výsledků v základní části). Finálový turnaj je otevřen i všem golfistům, kteří neodehráli žádný turnaj.
More
Description: Bodování: BMW KOPECKÝ GOLF CUP 2021 se hraje na stablefordové body. Průběžné turnaje budou hrány na STBL netto body, vedlejší kategorie na STBL brutto body. Do celkového pořadí se bude započítávat součet těchto bodů. KAŽDÝ HRÁČ BUDE SOUTĚŽIT V CELKOVÉM ŽEBŘÍČKU POUZE V KATEGORII, VE KTERÉ ZAHAJÍ SVOU ÚČAST NA TOUR. V rámci jednotlivých turnajů budou hráči soutěžit v příslušných kategoriích dle aktuální hcp.
Login: Na webu cgf.cz nebo telefonicky na recepci hřiště tel. 721 005 496. Změna termínů a časů vyhrazena. Požadavky na fligthy je možné hlásit na recepci Golf Resortu Barbora. Hra v turnaji je povolena pouze hráčům kteří splňují podmínky (testování, očkování, prodělání).
Start method: postupný start od 10:00 hodin z jamky č. 1 a č. 10
Win: Vložené soutěže: Na každém turnaji budou vložené soutěže. Longest Drive – muži a ženy zvlášť na jamce č. 15. Na jamce par 3 se bude hrát nereast to the pin – společná na vybrané jamce.
Rates: V každém turnaji série oceňujeme první tři místa v každé kategorii z kolekce BMW GolfSport a věcnými cenami. V celoročním žebříčku budou oceněni první tři hráči v každé kategorii (součet Stablefordů netto a brutto). Celkovým vítězem za celou sezonu se stane hráč/ka, který/á získá nejvyšší počet bodů (součet Stablefordů netto a brutto). Hlavní cenou celoroční soutěže budou velmi hodnotné VOUCHERY pro první tři hráče v celoročním žebříčku na nákup do golfového obchodu GOLF HOUSE a pro celkového vítěze bude připraven putovní skleněný pohár. Tento pohár se štítkem vítěze bude vystaven v autosalonu BMW KOPECKÝ AUTO v Ústí nad Labem. Celkovým vítězem celé série se může stát pouze hráč, který bude mít odehráno alespoň 2 turnaje základní části (2 nejlepší výsledky se započítávají) a finále. V případě rovnosti bodů bude přihlédnuto k výsledku ve finálovém kole. Pokud bude rovnost bodů přetrvávat, pak bude rozhodnuto na základě počtu brutto bodů.
Reimbursement:
Catering: Snídaně formou bufetu před hrou, občerstvení ve hře na jamce č. 1 a 9, po hře oběd.
Fees: FEE 0 Kč, startovné 1.090 Kč a zahrnuje snídani formou bufetu před hrou, občerstvení ve hře na jamce č. 1 a 9, po hře oběd.
Kategorie turnaje

Odpaliště

1. kolo
TeeHcp fromHcp toAge fromAge toSex
RED+9,054,0012M
YELLOW+9,954,013100M
RED+9,954,00100F

1.5.7998.19976, 24.11.2021 11:05 , The number of registered users : 65425