III. MEMORIÁL JIŘÍHO MARŠÁKA - Texas Scramble

Basic Information
Opening: 02.07.2022 v 9:00
Days: 1
Organizer::
Course: Malevil
Tournament terms
Turnaj se hraje systémem TEXAS SCRAMBLE, kde každý hráč z týmu odehraje svou ránu, poté společně vyberou tu nejlepší a z tohoto místa opět všichni pokračují každý svým míčem, než dostanou míč do jamky. Hráči jsou povinni vždy místo vybraného míče označit. Pořadí odpalů si hráči mohou zvolit sami. Bude se hrát s 50% vyrovnáním průměru HCP všech hráčů ve flajtu. Max. HCP pro výpočet bude 36. Nehraje se na úpravu HCP.
More
Description: Už jsou to dva roky, co nás nečekaně opustil náš kamarád a dlouholetý člen Jirka Maršák. Na jeho počest pořádáme golfový turnaj pro všechny jeho přátele, kteří ho chtějí touto cestou pozdravit. Celé setkání pořádáme tak, jak si myslíme, že by se líbilo samotnému Jirkovi. Jirka byl velký sportovec a rád se obklopoval přáteli, proto opět volíme zábavný formát texas scramble čtyřčlenných týmů s několika vloženými soutěžemi a následným posezením s živou hudbou. Budeme rádi, když nebudete spěchat a užijete si s námi krásný den plný zábavy a pohody.
Login: Své čtyřčlenné týmy včetně názvu týmu můžete přihlásit emailem na adrese golf@malevil.cz nebo přímo v golfové recepci (tel. 487762107).
Start method: Postupný v 9:00
Win: Vítězem se stává tým s nejnižším netto výsledkem. Při shodném netto výsledku bude následovat roztřel na jamkách akademie. Na dalších místech rozhodne při stejném netto výsledku lepší brutto výsledek, dále lepší brutto výsledek na druhé devítce, lepší výsledek na jamce č. 18 a pak los.
Rates: Putovní pohár Jirky Maršáka pro vítezný tým, věcné ceny a vouchery na partnerská golfová hřiště. Další ceny za vložené soutěže Longest Drive (jamky č. 1, 6, 11 a 17) a Nearest to the Pin (jamky 5, 10, 13 a 18).
Reimbursement: V hotovosti nebo platební kartou na recepci klubu.
Catering: Koláč před hrou, guláš po 9. jamce s povinnou přestávkou a raut po hře s živou hudbou v podání kytaristy Vládi Málka.
Fees: Startovné 600 Kč, Green Fee 700 Kč, mládež do 18 let Green Fee 500 Kč. Uvedené ceny jsou za 1 osobu. Řádní členi KGCM, členi KGCM s volnou hrou a členi ČGK v limitu hradí pouze startovné.
Kategorie turnaje

Odpaliště

1. kolo

1.5.7998.19976, 24.11.2021 11:05 , The number of registered users : 66108