Mistrovství GCUHR v jamkové hře 2023-přihláška

Basic Information
Opening: 01.04.2023 v 6:00
Days: 1
Organizer::
Course: Jezera - Ostrožská Nová Ves
Tournament terms
HRÁČ JE ČLENEM GOLF CLUB UHERSKÉ HRADIŠTĚ 1. Systém soutěže Hraje se jamková hra bez vyrovnání. Hraje se z různých odpališť podle dohody soupeřů. Pokud se hráči nedohodnou, hraje se muži z bílých odpališť, ženy z modrých odpališť. Semifinále a finále se hraje pouze z bílých odpališť muži a z modrých odpališť ženy. Jamku vyhrává hráč, který dosáhne nižšího počtu ran na této jamce. Zápas vyhrává hráč, který dosáhne většího počtu vítězných jamek. V případě nerozhodného výsledku po ukončení soutěžního kola, které tvoří 18 jamek, pokračuje hra jako play-off od odpaliště číslo 1 až do rozhodnutí. Po dobu celé hry je dovoleno stavět na nízko střižených plochách na délku složené scorecard. Rozpis dvojic bude zveřejněn od 1.4.2023 na golfovém hřišti JEZERA a na internetových stránkách www.golf-jezera.cz K utkání v jednotlivých kolech je nutné se individuálně dohodnout ve dvojici. Vzájemné kontakty na soupeře získáte na recepci v Golf clubu Uherské Hradiště na JEZERECH. V případě neuskutečnění výzvy postupuje do dalšího kola hráč určený soutěžním výborem. Soutěžní výbor Prchlíková Renata, Aleš Macháček.
More
Description: Královna golfových soutěží se již třese na letošní rok a své účastníky. Ať už jste úplný nováček nebo ostřílený golfový harcovník, jamkovka vás nemůže nechat chladným. Protože v ní nejde o bezchybné rány a smrtící paty na komoru, v ní jde o taktiku, důvtip a umění reagovat na hru soupeře. Pravidla jamkovky jsou velmi jednoduchá - cílem je vyhrát více jamek, než soupeř. Tzn. zahrajete-li na 1ce doublebogie a soupeř triple, jamka je vaše. A takto jich potřebujete vyhrát aspoň 10. Pokud zahrajete stejně, jamka se půlí. Jste-li po 18ti jamkách bodově rovni, pokračujete dál náhlou smrtí. Nehrajeme s vyrovnáním HCP.
Login: slouží jako registrace pro mistrovství v jamkové hře GCUHR - toto zadání slouží pouze jako registrace, turnaj se bude hrát v předem vypsaných termínech během celé sezony 2023
Start method: dle přiděleného startovního času v průběhu sezony 2023
Win:
Rates:
Reimbursement:
Catering:
Fees:
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
JAMKOVKA MUŽI 2023Na rányNoNo
JAMKOVKA ŽENY 2023Na rányNoNo
Odpaliště

1. kolo

1.5.7998.19976, 24.11.2021 11:05 , The number of registered users : 65805