MISTROVSTVÍ GCA ve hře na jamky 2023

Basic Information
Opening: 03.04.2023 v 12:00
Days: 1
Organizer::
Course: Austerlitz
Tournament terms
HRAJE SE - podle Pravidel golfu a místních pravidel hřiště - turnajová verze - https://www.gca.cz/stk-gca/mistni-pravidla-platna-pro-klubove-turnajegca/ Limit HI pro přihlášení je 36. Přihlášení je možné jen přes server cgf. HRÁČ(KA) JE POVINEN DÁT NA SEBE MAILOVÝ KONTAKT, KTERÝ BUDE POUŽÍVÁN PRO KOMUNIKACI MEZI HRÁČI !!! Kontakty zašlete na mail - gcarozhodci@gmail.com ( povinnost se nevztahuje na hráče, kteří hráli loni a kontaktní mail nemění ). Hráči, kteří kontakt nedodají, nebudou zařazeni do soutěže !! Přihlásit do soutěže je nutné nejpozději do soboty 1.dubna do 12:00. Rozpis jednotlivých kol bude upřesněn po uzávěrce přihlášek. Detailní propozice jsou v příloze.
More
Description: Hraje se jamková hra bez vyrovnání, muži hrají z bílých odpališť, ženy z modrých odpališť. V případě nerozhodného výsledku po dohrání soutěžního kola se pokračuje systémem „náhlá smrt“ od odpaliště č. 1 až do rozhodnutí.
Login: Uzávěrka přihlášek končí v sobotu 1.4.ve 12:00. Nezapomeňte dodat mailovou adresu pro potřeby jamkovky -mailem na gcarozhodci@gmail.com ( tato povinnost se nevztahuje na hráče(ky), kteří hráli jamkovku loni )
Start method:
Win: podle Soutěžního řádu ČGF a pavouků Mistrovství
Rates: Věcné - první tři hráči v každé kategorii
Reimbursement: Ne
Catering: Ne
Fees: Ne
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
MužiNa rányNoNo
ŽenyNa rányNoNo
Odpaliště

1. kolo

1.5.7998.19976, 24.11.2021 11:05 , The number of registered users : 65439