ATT GOLD OPEN GOLF TOUR - startovní listina zde v detailu turnaje jako příloha!

Basic Information
Opening: 26.04.2024 v 10:00
Days: 1
Organizer::
Course: Loreta Golf Pyšely
Tournament terms
Platný hcp a dovršený věk 20 let. Požadavky na složení flightů, případně start.čas prosíme nahlásit nejpozději do středy 24.4., abychom je mohli zapracovat do startovní listiny na e-mail: attgolftour.chrpova@golflady.cz, nebo přímo na tel.č. 737 287 288 - Marcela Chrpová.
More
Description: Dlouholetá golfová tour s historií již od roku 2002. V tomto roce již po osmé hrajeme pod hlavičkou ATT INVESTMENTS CZ SE, rychle se rozvíjející společnosti, která je profesionálem s dlouholetými zkušenostmi na finančně komoditních trzích, a je oceňována jako nejlepší firma s komoditami v Evropě. Po celou dobu tour soutěžíme o zájezd do tureckého Beleku od CK SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL na týdenní pobyt v hotelu Sirene s golfem v Beleku.
Login: Registrace bude připravena u recepce od 8.00 hod.
Start method: Postupný start z jamky č. 1 od 10.00 hod. ODPALIŠTĚ : Hráči, kteří mají hrát dle propozic hřiště z mistrovských odpališť (bílé – muži, modré - ženy) si mohou dle vlastního uvážení vybrat, zda chtějí hrát v příslušném turnaji z odpališť žlutých (muži), a nebo z červených (ženy) . Hráči, kterých se toto týká musí v každém případě startérovi nahlásit, z jakých odpališť budou příslušný turnaj hrát a vyznačit odpaliště na score card kvůli počítání výsledků,viz PROPOZICE TOUR. Startovní listina bude vyvěšena zde v detailu turnaje ve čtvrtek 25.4. v 16.00 hod.
Win: V kategoriích stabl. netto, vložené soutěže, vítěz a vítězka na stabl. brutto. Vložené soutěže : Longest drive samostatně - muži i ženy . Nearest to pin samostatně - muži i ženy. V každém turnaji hodnotíme cenami první tři kategorie, čtvrtá kategorie 36,1-54 ohodnocena není z důvodu nízkého počtu lhráčů. Necháváme jí zde proto, aby tito hráči měli samostatnou kategorii (ne s omezením na hcp. 36), a měli tak přehled o svých výsledcích a bylo to spravedlivé i pro hráče, kteří mají hcp do 36.
Rates: Pro každý turnaj: golfové ceny od spol. ATT INVESTMENTS, dárkové balíčky pro umístěné v kategoriích od LIKOR - portské.cz,vouchery na nákup zboží od spol. PROQUIP, balení luxusních čokolád od spol. PRAŽSKÁ ČOKOLÁDA. Za celou tour: nejlepší muž a žena obdrží týdenní voucher na ubytování v luxusním hotelu s golfem v tureckém Beleku od SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL. Ceny v rámci turnaje se předávají při vyhlášení. V případě, že hráč je nepřítomen, tak se cena postupuje do tomboly ze score card přítomných hráčů.
Reimbursement: Platba možná pouze v hotovosti, platební karty nebudou akceptovány
Catering: Každý hráč obdrží jako dárek u registrace malou lahvčku portského a bohatou svačinu do bagu včetně vody. Před startem bude v restauraci připravena přesnídávková polévka a po hře oběd - výběr ze tří jídel. Mezi jamkami bude u klubovny před jamkou č. 10 připravena ochutnávka skvělých portugalských vín, portského a lahodných čokolád.
Fees:
Kategorie turnaje

Název kategorieHrací systémHra s HCPS úpravou HCP
0-16StablefordYesYes
16,1-26StablefordYesYes
26,1-36StablefordYesYes
36,1-54StablefordYesYes
Muži stb. brutto 0-54StablefordNoYes
Ženy stbl brutto 0-54StablefordNoYes
Odpaliště

1. kolo
TeeHcp fromHcp toAge fromAge toSex
YELLOW+9,054,00100M
RED+9,054,00100F

1.5.7998.19976, 24.11.2021 11:05 , The number of registered users : 65976