MEN TOUR 13th i ženy vítány by YaroTravel,Z DŮVODU USNESENÍ VLÁDY ČR TURNAJ ZRUŠEN!!!

Basic Information
Opening: 25.11.2020 v 11:00
Days: 1
Organizer::
Course: Mstětice
Tournament terms
MEN TOUR 13th www.mentour.cz, otevřená turnajová série muže, ženy, seniory a juniory. Hra fair play a ve sportovním tempu!! Hraje se 18 jamek dle platných Pravidel golfu, Soutěžního řádu ČGF & MEN TOUR pro rok 2020 a místních pravidel hřiště (na score kartách). Hráči hrají na MEN TOUR na vlastní odpovědnost a své riziko. Důležitou podmínkou zůstává stále i letos dobrá nálada a aktivní HCP.
More
Description: MEN TOUR 13th každodenní česká série golf. turnajů, která je určena pro širokou sportovní veřejnost. Hráno ve sportovním tempu o věcné ceny. MEN TOUR finále se uskuteční v říjnu pro 36 nejlepších dle žebříčků. Viz. pravidla www.mentour.cz
Login: turnajový server www.mentour.cz, nebo server CGF, email: golfcentrum@centrum.cz
Start method: MEN TOUR 13th turnaje startují převážně postupným startem z odpališť prvních jamek. Po každém turnaji účastníci najdou fotoreportáž z turnaje na turnajovém serveru www.mentour.cz. Pro muže jsou určené žlutá odpaliště, ale každý zájemce může zvolit i bílá odpaliště ( je třeba poznamenat viditelně na scorekartě ). Pro ženy jsou určené červená odpaliště, ale každá zájemkyně může zvolit i modrá odpaliště ( je třeba poznamenat viditelně na scorekartě ).
Win: MEN TOUR 13th: Stableford ve společných kategoriích 0-18, 18,1-36, 37-54 + Brutto na rány 0-18, Nearest, Longest, hráč měsíce (4 nej výsledky) a další vloženky. Absolutní vítěz každého turnaje vyhrává poukaz ( příspěvek ) na podzimní Mistrovství Španělska MEN TOUR a také postupuje do Poháru Mistrů MEN TOUR ( pro výpočet bodů do žebříčků a vítězství v turnaji se používá max. limit HCP (36). Body (Stableford + umístění) se započítávají do žebříčků ( celostátní, regionální a jednotlivých hřišť ), které jsou každé pondělí aktualizovány a zveřejněny na turnajovém serveru www.mentour.cz. Na základě těchto žebříčků lze postoupit přímo do finále série ( TOP 20 žebříček ČR Netto ), nebo ostatní (16 hráčů) ze všech ostatních žebříčků do play off cutu o finále soutěže. Finálové kolo se koná v druhé polovině října na jednom z partnerských hřišť. Pohár Mistrů MEN TOUR se koná taktéž na jednom z partnerských hřišť vždy na jaře následujícího roku. Žebříčky jsou zveřejněny aktualizované každé pondělí na www.mentour.cz
Rates: MEN TOUR 13th, každý turnaj: příspěvek od YaroGolf CK na podzimní mistrovství MEN TOUR Španělska, další ceny věcné, poháry, medaile, golf. trofeje, golf. vybavení, vouchery od rekl. partnerů, fee na partner. hřiště, body do žebříčků. Celkové ceny pro nejlepší finalisty: golfové zahraniční pobyty vč. fee., letenky, pobyty, bagy, hole, pod.
Reimbursement: před turnajem, v hotovosti na recepci klubu
Catering: občerstvení do hry samozřejmostí na každém turnaji MEN TOUR
Fees: startovné pro členy klubu 290,-Kč ( startovné + občerstvení ) nebo ostatní 1.100,-Kč ( v ceně občerstvení + fee + startovné + admin poplatek ).
Kategorie turnaje

Odpaliště

1. kolo
TeeHcp fromHcp toAge fromAge toSex
YELLOW+9,054,013100M
RED+9,054,0012M
RED+9,054,00100F

1.5.7998.19976, 24.11.2021 11:05 , The number of registered users : 65812